VTA SECURITY ООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 2 стоки Адрес:
България, София ,
Студентски град бл. 60 вх. Г
Тел: 02/9 622 220
E-мейл: vtasot1@abv.bg


Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствито да Ви представм "VTA SECURITY" ООД една от утвърдените частни компании в областта на охраната и сигурността .

Дружеството "VTA SECURITY" е регистрирано на 21.02.1994 г. с разрешение на СГС по ф.д. 3597 и осъществява дейността си въз основа на лиценз 143/03.08.1994 г. С решение №157/31.10.1996 г. изд. от Междуведоменствената комисися по радиочестоти на фирмата са разрешени за ползване три честотни канала за извършени пряка охранителна дейност .

В създаването и управлението на "VTA SECURITY" ООД участват лица с дългогодишен опит в системата на МВР; УБО и МО, което е гаранция за професионализъм и надеждност на предлаганите от нас услуги.

Първоначалната цел на създателите е с общи усилия дружеството да заеме своето място на пазара, като предлага стандартните услуги, свързани с личната и обектовата охрана. Много скоро то започва мащабно да развива и разширява своята дейност в няколко основни направления, а именно: охрана на физически и юридически лица, както тяхното двжимо и недвижимо имущество, инкасова дейност, детективски услуги, транспорт и охрана на ценни пратки и товари, автопатрулна охрана, специализирани консултации и анализи, проектиране и изграждане на алармени охранителни системи.
През юни 2000 г. "VTA SECURITY" стартира най - новата си услуга, която вече предлага на своите клиенти в гр.София - охрана със СОТ.

Компанията изгради изцяло компютъризирана система за охрана чрез радиоканална и централизирана станция за мониторинг. Тя се обслужва от високо квалифицирани оператори и моторизирани патрули, даващи 24 часови дежурства. Диспечерският център осъществява денонощно наблюдение на сигнално охранителните системи по обекти и обработва и архивира в реално време всички постъпили сигнали.

За нуждите на автопатрулната охрана фирмата разполага с 15 нови автомобила марка "Форд Фокус", разположени на възлови места в гр. София и околностите, които са в денонощен режим на работа. При възникнала ситуация или алармен сигнал благодарение на координираната система за охрана на "VTA" - СОТ, автопатрулните екипи са в състояние да блокират даден район в рамките на 5 минути.

Личният състав е добре обучен и е назначен след прецизен избор, включващ: проверка за психическа пригодност, съдимост, правоспособност и физическа подготовка. Служителите по охрана са екипирани в отличително фирмено облекло с индетификационни знаци и са оборудвани с радиостанции, мобилни телефони, палки и прожектори.

Днес "VTA SECURITY" е специализирана фирма за обезпечаване комплексната сигурност на банки, фирмени структури, промишлени, строителни, търговски обекти, офиси, охрана на масови мероприятия и др.

Предлаганите от "VTA SECURITY" ООД услуги са функционално структурирани в следните отдели:
-"СИГУРНОСТ" - включващ звена: "Обектова охрана", "лична охрана", "Ескорт и Инкасо".
- "СОТ" - включващ звена: "Автопатрули", "Диспечери", "Техническо оборудване" и "Сервизно обслужване".
- "КОНСУЛТАНТСКИ" - включващ звена: "Превантивен антитерористичен контрол", "Проучване, координация и анализ", "Детективски услуги".
"VTA SECURITY" ООД разполага с клонове на фирмата в някои от по - големите градове в страната: Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Смолян.

До този момент фирмата осъществява и организира охрана на над 1200 обекта в гр. София и страната между които:"БЪЛГАРСИ ОЛИМПИИСКИ КОМИТЕТ", "БЪЛГАРСИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ", "ЕКСПРЕС БАНК", "ЗИРАТ БАНК", Жан Клод Ван Дам , "НДК", "ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ", "АД. ЗАПАД", "БУЛ ИНС", ЗД "БЪЛГАРКИ ИМОТИ", "ПЛАМА ПЛЕВЕН", Модна агенция "ВИЗАЖ", "Ф.К. СЛАЖИЯ", вестник "МОНИТОР", "НАЦИОНАЛНА ХУДОЖЕСТВЕНА АКАДЕМИЯ", "НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ", "МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ", "ЗИМЕН ДВОРЕЦ НА СПОРТА", "DEVIN", "DUSSMAN", "BOSH", "ДАТСКИ КОЛЕЖ ПО MTM", "КАН ТЕК" - БЪЛГАРИЯ, "ЩИЛ", столични болници и поликлиники, бензиностанции, висши учебни заведения, хотели, нощни заведения и много други обекти.

От услугите на фирмата са се ползвали много известни личности от света на шоу - бизнеса и политиката.

Основен приоритет в работата на фирмата е разширяване и подобряване нивото на предлаганите услуги. Коректността и професионализмът са основните критерии за работа в компанията и това я прави надежден и търсен партньор.