Маргел ООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 11 стоки Адрес:
България, София 1853,
ул. "Старо селище" №14

Тел: 02/945 40 26; 02/945 44 15; 02/945 48 25
Факс: 02/945 40 44
E-мейл: margel@mail.orb...


Фирма Маргел ООД

е дружество с ограничена отговорност.
Регистрация: ф.д.12121/1993г. на СГС, том 134, стр.80. Съдружници в Маргел ООД са Ангел Борисов Митрев, Борислав Ангелов Борисов и Маргарита Александрова Асенова - Митрева.


Маргел ООД е фирма с дълготраен опит в сферата на търговията и услугите, ние държим на професионализма и коректността в отношението с партньорите.

Ресурси и приоритети: Маргел ООД разполага с два самостоятелно обособени комплекса, разположени на територията на София, собствен автопарк, чрез който осигурява своевременно обслужване на клиентите, многочислен квалифициран персонал, наличности на склад на широка гама от предлаганите продукти.

Дейността на фирмата е ориентирана към цялостно и пълноценно обслужване на клиентите и задоволяване на техните изисквания и нужди.

Основните направления в дейността на фирмата са: - цялостно обслужване на вашия автомобил в специализирания автоцентър МАРГЕЛ. Комплекса разполага с магазин за авточасти и аксесоари, три автомивки - за ръчно и автоматично почистване, три автосервизни клетки, сервиз за поставяне и поддръжка на газови инсталации, стенд за реглаж на преден мост, две гумодемонтажни отделения и автокъща за продажба на автомобили.

На територията на комплекса се извършват всякакъв вид застраховки, както и годишни технически прегледи. Заедно с обслужването на вашия автомобил, вие имате възможност да посетите ресторант МАРГЕЛ и неговата лятна градина с атрактивния детски кът, намиращ се на територията на комплекса. Там ще откриете приятна обстановка и великолепна кухня, която може да задоволи и най-изтънчения вкус.

Всичко е на разположение всеки ден в годината - търговия на едро и дребно с широка гама продукти от черни и поцинковани метали в Магазин МЕТАЛИ - МАРГЕЛ.

Разполага с магазин за дребна железария, В и К части, полипропилен, бои, лакове, разредители, китове, силикони, крепежни елементи, градинска техника и инструменти.

В административното крило на сградата се намира Кафе - МАРГЕЛ, което е приятно място за прекарване на времето докато бъдете обслужен при голяма поръчка.

За повече информация натиснете тук!