Ателие Луков

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 20 стоки Адрес:
България, София ,
жк. Лагера ул. "Хайдушка поляна" 6, сградата на "Балкантон"
Тел: 02 / 952 62 76; 088 8 931 365; 088 7 381 809
Факс: 02 / 952 62 76
E-мейл: office@atelielu...


Ателие "Луков"


Фирмата е създадена през 1993 г., като фирма за фрезоване на плоскости от масив и MDF с 3 - координатна компютърна центърмашина.

На базата на модерна техника и нова технология се дава възможност за неограничен избор на фрезовки, неограничен избор на шарки за врати, нестандартно остъкляване, вратички за шкафове и чела на мебели и изрязване на плоскости по сложна зададена от клиент форма.

От 1995 г. фирмата започва изработката и монтажа на вътрешни врати, които се отличават с разнообразие на естествените фурнири, богата цветова гама, компютърен дизайн на релефите и остъкляването, нестандартни технически решения, висококачествени конструктивни материали и висока отговорност на персонала при изработката и монтажа. За тях предлагаме и богата гама луксозен обков - дръжки на цял шилд или розетка, панти, основни и специални брави (за WC или секретни патрони). С елегантният си външен вид тези врати могат да задоволят и най - изтънчения вкус.

От 1998 г. се прави пълно обзавеждане на жилища по индивидуални проекти, което им придава естетична завършеност.

Това включва следните дейности:

  • Оглед, замерване и консултация на клиента на обекта.
  • Изработване на вътрешни врати - обикновенни, плъзгащи и сгъваеми.
  • Изработване на входни врати с по - голяма дебелина, двоен фалц и вградена гума за възможно най - добро уплътняване на врати на къщи.
  • Изработката на корпусни мебели - гардероби, шкафове и други според изискванията на клиента.
  • Изработката на кухни с вградени мивки и домакински уреди, с плътни и остъклени вратички на шкафовете, с вградени чекмеджета, кошници или рафтове, според желанията на клиентите.
  • Монтаж на тези изделия.

  • За повече информация натиснете тук!