Роял Сейилс Интернешънъл

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 94 стоки Адрес:
жк. "Младост" 2, бл. 241, вх. 3
Тел: 02 / 885 31 68; 088 7 392 155
Факс: 02 / 875 31 68
E-мейл: alba@market.bg ...


Представител: Татяна Юдина

Роял Сейилс Интернешънъл - България ЕООД

Нашият асортимент със сигурност ще намери пътя до Вас и Вашето семейство и ще направи ежедневието Ви по - здравословно, по - природосъобразно, по - хубаво и лесно.

Програмата RSI
внимателно следи световните тенденции, затова непрекъснато я усъвършенстваме, въвеждайки нови продукти и препарати от нашия собствен магазин за билки, съответстващи на духа на времето. Така Ви предлагаме големи възможности за избор на продукти, които непрекъснато се включват в нашата програма. Целта на фирма RSI е да отвори пред своите клиенти вратата към здравословния и по - качествен живот, обърнат с лице към хармонията, красотата и неизчерпаемото богатство на природата.

Добре дошли в света на RSI - света на Красотата отвътре, отвън и около нас!

Обичате ли да помагате на другите? Станете наши консултанти!

Красотата отвътре

Хранителните добавки са все по - търсени на пазара. Това са продукти, които ни помагат да се чувстваме по - добре и да живеем по - качествено. Те се борят срещу умората и много заболявания, предпазват от настинка, помагат да се възстановим след прекарана болест, необходими са за пушачите... Те ни изпълват с енергия и жизненост - витамини, минерали, добавки за поддържане на жизнения тонус и регулиране на апетита, всички тези препарати са необходими в днешния урбанизиран живот. Допринасят за по - доброто функциониране на организма, за опазване на здравето, тъй като намаляват риска от много заболявания.

Красотата отвън

Днес повече от всякога е важно да имаш привлекателен, здрав и естествен външен вид. Това означава преди всичко да открием красивото и естественото у себе си и смело да го подчертаем. Независимо от възрастта и пола, на Ваше разположение са препарати, базиращи се на естествени суровини, предназначени за поддържане на кожата на лицето, тялото, ръцете и краката, косата...

Красотата около нас

Основната мисъл, водеща ни през тази програма: "Хубаво е да живееш в чиста околна среда", насочва към опазването на природата. С грижливия подбор на екологични и пестящи енергия продукти, ние Ви даваме възможност да поддържате лесно Вашия дом красив и хигиенично чист без да замърсявате околната среда.

                                                                                  www.rsi-bg.net