Best.bg

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 194 стоки Адрес:
България, София ,
ул. "Страхил войвода" N 6, ет. 2
Тел: 02/ 946 17 38, 946 17 36
E-мейл: info@best.bg


Интернет магазин Best.bg – свободен достъп от всяка точка в България! Атрактивни цени! Пазарувай удобно в www.best.bg


E- бизнес

Мрежата е свят без географски граници, без разстояния, с две думи – без ограничения. В Интернет всеки от нас има 24 часов достъп до целия свят, можем бързо да намираме необходимата ни информация, продукт или услуга. Електронната търговия предоставя голям брой предимства за фирмите.

Разширяване на пазарите: електронната търговия може да Ви позволи да продавате собствените си продукти и услуги и да утвърдите значимостта на вашето име и търговска марка .

Достъп до информация за клиентите: електронната търговия Ви дава важна информация за покупателното поведение на потребителите. Вие можете да използвате тази информация, за да създавате и поддържате стабилни отношения с клиентите си. Това Ви дава важно предимство пред конкурентите - лоялността на клиента.

Намалени разходи: електронната търговия намалява Вашите усилия, свързани с продажбите. Тази функционалност може да Ви позволи да повишите ефективността и продуктивността на търговските си представители и персонала си .

Защо Best.bg ?
1. Вие можете да продавате директно на крайните клиенти: веднага, във всяка точка в България и по света, по всяко време на денонощието.
2. Използувайки Интернет магазина Best.bg, вие можете да комуникирате директно с Вашите клиенти по всяко време и без значение от кои географски региони са те. Обновяването на оферти и продукти става почти мигновено.
3. Интерактивността на www.Best.bg е уникална. Забравете дългото чакане, за да осъществите обратна връзка с клиентите си за вашия продукт/услуга. Вашите клиенти могат да дават своите мнения веднага, спестявайки ви време и пари.
4. Възможността за покупка/поръчка в момента на разглеждане на продукта e уникално преимущество. Лесната навигация на www.Best.bg позволява на Вашите клиенти да намират продуктите Ви за секунди. Така се улесняват т.нар. "импулсивни покупки".
5. Вашите клиенти търсят продуктите Ви и в Мрежата.Всяка една компания, която желае да бъде успешна в съвременни условия, трябва да присъства в Интернет. Това вече е едно от правилата на бизнеса, независимо от това кои са клиентите и какви продукти/услуги предлага тя.
6. Best.bg разменяне на ролите между търговеца и клиента.
В он-лайн бизнеса вместо търговеца да търси клиенти, клиентите търсят търговеца. При тази ситуация търговците не молят клиента за покупка, а отговарят на неговите въпроси и се стараят да задоволят изискванията му. Това им дава голямо психологическо предимство и възможност за по-ефективна работа.
7. Директни продажби от страна на производителите.
Интернет магазина Best.bg позволява да се прескочат традиционните дистрибуторски вериги, съществуващи между производител и потребител, като производителите могат да продават директно на крайните клиенти.