Бургелов

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 4 стоки Адрес:
Офис: ул. Цар Симеон 4; партер
Тел: 02 / 983 23 78; 048 937 964
E-мейл: maria@burgelof....


Представител: Мария Бургелова

Burgelof

Фирмата е основана на 04.03.1989 година и е една от първите частни фирми в България. Основният и предмет на дейност е производството на спортна екипировка за отбори, фен артикули и спортни облекла за свободното време.

В момента във фирмата работят над 50 висококвалифицирани специалисти, избрани с конкурс и преминали допълнителен курс за квалификация, съгласно изискванията на фирмата.

Произвеждаме спортна екипировка за над 20 страни, между които Германия, Швеция, Норвегия, САЩ, Русия, Украйна, Македония, Сърбия, Гърция и други страни. С екипи Бургелов се е играло и се играе на петте континента.
Основната ни производствена листа обхваща:
1.
Фланелки и гащета за отборните видове спорт.
2. Трикотажни и от тъкани платове - анцузи, шуби и якета.
3. Фен артикули - фланелки, знамена, шалове и т.н.

Ежегодно обогатяваме колекцията си и издаваме каталог. За улеснение на отборите, всеки предложен в каталога модел се произвежда минимум в продължение на три години.

През последните години освен към отборите, насочихме усилията си и към една нова ниша за българския пазар - фен артикулите. За да стигнат атрибутите за принадлежност към любимия отбор по - близо до феновете, започнахме създаването на верига от щандове в спортните магазини из цялата страна. До момента те са вече над 50 и обхващат почти всички футболни центрове.

За повече информация: www.burgelof.com