Евроскул Холидейз ООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 1 стоки Адрес:
България, София 1000,
ул. "Ген. Паренсов" 33
Тел: 02/ 981 03 30, 981 22 31
Факс: 02/ 981 03 30, 981 22 31
E-мейл: esh@einet.bg


"Евроскул Холидейз" ООД (ESH) е лицензиран туроператор, член на БАТА, специализиран приоритетно в сферата на образователния туризъм. Организацията е създадена през 1996 г. и вече осма година се развива и утвърждава успешно като една от водещите фирми, предлагащи образователни програми в чужбина.

Разширявайки своята дейност и контактите си с нови партньори, Евроскул Холидейз обхваща почти всички нива на образование в чужбина:

 • Средно и университетско образование в Европа, Канада и САЩ
 • Една учебна година в средни училища в Европа и САЩ
 • Езиково обучение в Европа, САЩ, Канада, ЮАР
 • Младежки програми - Au-pair и W&T

  Консултациите за средно и висше образование са възможност за интересуващите се да направят своя избор за обучение в чужбина. Предлаганите варианти за избор на държава, учебно заведение, степен на обучение и специалност са в помощ за индивидуализиране на избора. Съдействието при полагане на изпити, записване в избраното учебно заведение и помощ при кандидатстване за виза са допълнителни услуги, в подкрепа на кандидатите.

  Програмата Една Учебна година в Европа и САЩ е програма за културен обмен, даваща възможност на ученици да учат в държавно училище, в продължение на 5 или 10 месеца, да живеят в семейство-домакин и да се запознаят с начина на живот в съответната държава.

  Ваканционните програми
  за ученици, на възраст от 8 до 18 години, са съчетание на интензивно езиково обучение и богата спортно развлекателна програма, в естествена среда с вълнуващи развлечения сред приятели от цял свят.

  За клиенти над 18 години интерес представляват индивидуалните езикови програми за обучение в чужбина: летни, основни и интензивни езикови програми; подготвителни курсове за полагане на различни изпити (IELTS и TOEFL); програми за подготовка за кандидатстване в университети; специализирани езикови програми за ръководни и изпълнителски кадри в почти всички сфери на социалната дейност.

  Програмите за младежки културен обмен
  – “Au-Pair” във Великобритания и лятна студентска работа в САЩ са възможност за младежите на възраст между 18 и 30 години да се запознаят с живота отвъд границите на България, докато живеят, работят и пътуват в продължение на период от 4 месеца до две години.

  За повече информация: www.esh-bg.com