Бон Апети - Продукции Нова ЕООД

Продуциране на телевизионни предавания и издателска дейност. Издаване на кулинарни книги и списания.

   • 30 избрани супи и чорби от Иван Звездев 30 избрани супи и чорби от Иван Звездев Темата за супите е неизчерпаема и може много да се пише и да се говори за нея. Тук съм споменал някои важни принципи и готварски хитринки, които ще ви бъдат от полза. Надявам се, че рецептите, включени в тази книга, ще донесат приятни емоции не само на вашето семейство, но и на близки, роднини и приятели. Супата е мехлем за душата! Предлага: Бон Апети - Продукции Нова ЕООД Цена: 5.95 лв.
  • Списание "Бон Апети" Списание "Бон Апети" Скоро след първото издание на книгата се появи и следващият член от фамилията “Бон Апети” – едноименното списание. Предлага: Бон Апети - Продукции Нова ЕООД
  • Те готвят: майсторът на черпака представя майсторите на шоуто Те готвят: майсторът на черпака представя майсторите на шоуто На страниците на "Те готвят" Иван Звездев представя екипа на “Шоуто на Слави” в неочаквана светлина – като професионалисти в кухнята, вещи в приготвянето на любимите си ястия. Рецептите, които по свой избор представят майсторите на шоуто, разкриват личния почерк и отношението към храната на всеки един от тях... Предлага: Бон Апети - Продукции Нова ЕООД Цена: 28.98 лв.