Камелия

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 10 стоки Адрес:
България, ,

Тел: 0878400151
E-мейл: kamelia.clean@m...


Фирма Камелия е създадена през 1992 г.
Ние предлагаме и извършваме следните услуги:
Професионално почистване, възстановяване на мрамори, мозайки и леки строителни ремонти. Квалификацията ни, техническия ни потенциал, ресурси и организационни възможности, практическият ни опит в областта на професионалното почистване напълно отговарят на съвременните изисквания и потребности на нашите клиенти. Моделът и структурата на фирмата ни са взаимствани от наши колеги и партньори в Кипър и Германия.

Към настоящия момент имаме три организационни офиса - в гр. София, гр. Варна и гр. Шумен, които обслужват наши клиенти на територията на цяла България. Съставът на фирмата ни е от щатни работници и служители. Притежаваме богат машинен парк. Професионална почистваща техника - прахо-водосмукачки; дискови машини; многофункционални почистващи автомати /от фирмите: ХАКО, АМСТЕРДАМ, ЕЛЕКТРОЛУКС, НИЛКО и др./, които се използват в зависимост от нуждите на съответната повърхност. Механизми - уреди за стъклопочистване, почистващи колички с преса и принадлежности са от фирмите: ФИЛМОР и ВИЛЕДА.

Фирмата използва професионални почистващи препарати на италианската фирма - производител ”Ролен”. Хигиенни системи и консумативи - от лидера в областта “Kimberly-Clark”.

Притежаваме високи организационни възможности за срочно и качествено изпълнение на поръчките, тъй като сме придобили богат практически опит.

Дейността ни е разпределена в три направления:
Професионално почистване:
Извършват се следните услуги:
- Почистване на прозорци, дограми и др. стъклени повърхности;
- Сухо пране на меки повърхности - мокети, тапицерии,деколин.
- Почистване на твърди повърхности - теракота, гранитогрес, мрамори, мозайки, паркет и дюшеме, санитарен фаянс и др. Извършват се различни процедури, и всяка повърхност се обработва в зависимост от потребностите на самата материя.

1. Възстановяване и шлайфане на мрамори, мозайки, пясъчници /врачански камък и др./ дървени повърхности:
Мрамор и мозайки - възстановява се първоначалният им вид, като се прилагат няколко вида процедури. Повърхностите могат да придобият огледален отблясък според желанието на клиента.
Пясъчници - обработват се и се импрегнират.
Дървени повърхности - придобиват първоначалния си вид, след което се обработват според желанието на клиента.
2. Леки строителни ремонти:
Всякакъв вид ремонти, които не са свързани с конструктивни изменения в помещенията.
4. Ежедневно и периодично почистване на административни и др. сгради, производствени помещения.
Разработваме схеми за целогодишно професионално почистване на съответните помещения.
Нашите партньори получават не само високо качество при изпълнение на услугите ни, но и коректност и сигурност в договорните ни отношения.

Имаме офиси и в:
Варна: 052/642 000
Шумен: 0889 424 016

Предлагаме на нашите клиенти абонаментна
система за професионално почистване!

Нашата фирма работи, за да отговори на изискванията на своите клиенти. Сигурни сме, че ще удовлетворим и Вашите потребности.