Prestigio

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 11 стоки Адрес:
България, София 1700,
"Симеоновско шосе" 120
Тел: 02/9699810, 088 8 223 336
Факс: 02/9699855
E-мейл: slavi@prestigio...


Представител: Слави Славчев

Prestigio International Inc. е един от най-динамично развиващите се международни производители на LCD монитори и ТВ, мобилни компютри, и отскоро - на плазмени ТВ екрани. Преди това компанията бе добре известна сред ИТ специалистите като доставчик на глобални марки. През 2002 г. обаче ръководството на компанията реши да навлезе на международните пазари със своето собствено име. През 2003 г. фирмата се сля с Canyon Technology Group, с което драматично увеличи глобалното разпространение на Prestigio. В момента Prestigio активно оперира в страните от ЕМЕА чрез 3 представителни офиса в Западна Европа (Горинхем, Холандия), Централна и Източна Европа (Прага, Чешка република), и републиките от бившия Съветски съюз (Москва, Руска федерация).

Позиция на глобалните пазари
Днес Prestigio е добре установен международен бренд, чиито продукти с успех се продават в 25 страни от цял свят. Според данните публикувани в авторитетната анализаторска компания Bryan Norris Associates, в последното тримесечие на 2003 г. Prestigio влезе в Топ 10-те най-продавани марки в Централна и Източна Европа в сегмента на дисплеите. В България, Естония и Литва Prestigio заема място сред 5-те най-популярни марки, докато в Словения, страна известна с търсенето на висококачествени продукти, тя си завоюва внуаващото респект 2-ро място. Производителят навлезе в мащабния руски пазар в началото на 2003 г. и веднага завоюва своето място в сърцата и умовете на познавачите на висококачествени решения, което се птвърждава от безпрецедентен ръст на продажбите.

Градивните елементи на успеха
Prestigio е марката Hi-Tech Hi-Style. Строгият качествен контрол е подкрепен от най-новите технологии, за се придаде на всеки продукт необходимата индивидуалност. Компанията изведе своята визия за hi-tech стил на световните пазари. Безупречен ергономичен дизайн, съчетание от най-атрактивните материали и цветове, най-високо качество на опаковката - това са характерни черти на продуктите с марка Prestigio.

Надеждността на всички компоненти изграждащи продуктите на Prestigio позволява на компанията да предлага най-дългите гаранционни периоди за съпоставими стоки на пазарите, където оперира. Например, за LCD мониторите се предлагат 3 години гаранция. Широката гама продукти на Prestigio позволяват на клиентите да изберат модела, който най-добре посреща техните изисквания.

LCD монитори
Често срещано е мнението, че LCD екраните са подходящи само за офис среда. Но за мониторите Prestigio няма такива ограничения! Висока резолюция, ярки цветове, елегантен дизайн, компактни размери и мултимедийни функции - всичко това ги прави приложими във всяка област, и разбира се, в "домашния дигитален център" !.

LCD телевизори
LCD мониторите, които същевременно са и телевизори, правят дома и офиса по-атрактивни. Те лесно пасват на ограничени места в гостната, спалнята или конферентната зала. Позволяват показването на DVD филми. Имат дистанционно, както и стерео говорители на предния панел. Контролните менюта поддържат 5 езика.

Мобилни компютри
Prestigio предлага 4 серии мобилни РС:
Cavaliere - икономичните ноутбуци за тези, които търсят висока производителност и мобилност на оптимална цена.
Nobile - мощни мобилни РС с дълъг живот на батерията.
Signore - високо-производителни мобилни РС - заместители на настолните системи.
Visconte - най-компактните и леки модели, подходящи за често пътуващите потребители.

За повече информация: www.prestigio.bg