Детски парти клуб “ПАКОСТНИЦИ’’

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 4 стоки Адрес:
България, София ,
ж.к. Надежда 6, бл.636; до вх.А
Тел: 02/ 934 17 27
E-мейл: pakostnici1@abv...


Мили родители, заповядайте на 18 декември от 18ч. на коледно парти в детски парти клуб "Пакостници" Начало 18 до 20ч. Коледното парти включва-дядо коледа и 2 клоуна/професионални актьори/-подаръци изненади, късметчета в балони, снимка подарък и много бомбони.
Присъствието е с вход-желателно е предварително записване!

Детски парти клуб “Пакостници”
е клуб създаден за забавление на децата и в помощ на родителите. Усмивките на децата са целта на персонала и той дава всичко от себе си за да ги види на лицата им.
"Пакостници” организира детски партита и предлага почасово гледане на деца в развлекателна и приятна обстановка, както за децата, така и за придружителите им.
Клубът е на разположение за всички деца желаещи да играят в детския кът когато няма резервация за детско парти. Те могат да тичат и да се збавляват в две зали пълни с много и различни играчки. Има модул с пързалка и топки, който е любимо място за всички пакостници.

За родителите има отделен кът за кафе. Те могат да се отпуснат на мека ратанова мебел, да разгледат списание или просто да се наслаждават на играта на децата.Каквото и да се напише, както и да се опише, заслужава си да ни посетите и сами да прецените.


Работно време : от Понелник до Неделя
9:00h – 20:30h
без почивен ден

www.pakostnici.com