Експрес Клима ЕООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 10 стоки Адрес:
България, София ,
ул. "Охрид" 20
Тел: 833 32 34; 0896 312 700; 0897 893 168
E-мейл: expresklima@mai...


Фирма „Експрес клима” ЕООД е създадена през април 2006 г., като за краткия период на своето съществуване се налага все по-успешно на пазара. Освен основната си дейност-климатизация, се занимава също с отопление, вентилация и хладилна техника. Предлага продажба, монтаж, сервиз и абонаментна поддръжка на климатици за дома и системи за централна климатизация.

Основни клиенти на фирмата са Прокредит банк, централен офис на ХИТ хипермаркет, хотел A & J –Суходол, Ерси България, НВМС, РВМС, ГИС София, БЦ Лозенец и др.
Фирмата е официален представител на следните марки климатици: Sanyo, Midea, LG, Sogo, Haier, Carrier, Sang, MC Quay, Chigo.

Работи в тясно сътрудничество с официалните вносители на изброените по-горе марки. Стреми се винаги да се отзовава по най-бързия начин и в удобно за клиента време, без това да оказва влияние на качеството на работата. Старае се да поддържа достъпни за клиента цени.

Развитието на фирмата продължава с разширяване на дейността, на дневен ред е изграждане на база за сервиз на автоклиматична техника.