Бор-Чвор ЕООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 4 стоки Адрес:
ул."Карловска" 21
Тел: 032/95 29 10; 0888 860 860
Факс: 032/95 29 10
E-мейл: borchwor@mail.b...


Бор-Чвор има 10-годишен опит в преработката на мляко, като е съхранил най-добрите традиции на сиренарството в Родопите. Мандрата е разположена в полите на Родопите и е оборудвана изцяло с модерна техника за прием и преработка на мляко, специално проектирана за технологиите, които фирмата внедрява. По линията на целия производствен цикъл се осъществява непрекъснат контрол на чистотата и качеството на продуктите.

Произвеждаме широк кръг продукти от краве и овче мляко, което е наложило фирмата като една от водещите компании на пазара на млечни продукти в България. Oт пресните млечни продукти асортиментът включва продуктовата група за традиционни български млека – кисело и прясно; плодови кисели млека. От трайните млечни продукти предлагаме многообразие от сирена и кашкавали, произведени от краве и овче мляко.

Компанията реализира продукцията си на вътрешния пазар, като е добър контрагент на големи търговски вериги и складове.

Продуктите на Бор-Чвор са носител на множество награди!

Качеството
на продуктите е от изключителна важност в процеса на събиране на суровото мляко и преработката му. Ежедневно нашите специалисти се грижат само млеката с най-високо качество да се преработват и достигат до консуматорите на млечните продукти. Всеки ден се правят много анализи, които гарантират качеството на процесите и технологията, продуктите и сигурността на взимане на решения. Входящият контрол на суровото мляко и другите материали гарантира, че единствено качествени суровини и материали ще бъдат вложени в производството. Контролира се всяко ниво и етап от технологията на преработка на млякото. Всяка една партида готов продукт се анализира преди да достигне търговската мрежа.