Еса Корпорация ЕООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 40 стоки Адрес:
България, София 1000,
ул."Солунска"No.57
Тел: 02/954 90 99, 02/954 90 34, 02/954 91 14, 02/851 0
Факс: 02/954 90 34
E-мейл: e-mail:esacorp@...


                           www.shop.esacorp.biz

Фирма Еса Корпорация повече от 10 години произвежда за своите клиенти в Европа и България тъкани и спално бельо, съобразени с всички изисквания за високо качество и стил.

Подбрахме за вас най-добрите десени на сезон 2007-2008, създадени от световно известни дизайнери. Отпечатахме ги върху тъкани, изработени от екологично чист памук с висококачествени багрила, по най-съвременна технология.

За пръв път в България се представи колекция, даваща възможност за избор не само от богато разнообразие в дизайна, а и в избора на материя

  1. ранфорсе - символа на мекота в спалното бельо
  2. сатен - лукс и финес за вашия дом
  3. бархет - уют и топлина в зимните месеци и на вилата
  4. хасе - качество и традиция

Надяваме се в нашата колекция да откриете Вашите предпочитания за създаване на качествени и оригинални интериорни решения.


Ние сме екип от професионалисти.


Ние не работим по установени схеми, не подражаваме на никого и поставяме почерка на индивидуалност във всичко, което създаваме.

Нашите продукти се отличават със стил, което за нас означава максимално съчетание на идеи, дизайн и високо качество. И най-важното - всичко това не ни пречи да изпълняваме работата си в точно уговорения с клиентите срок.

Високото качество на работа, индивидуалният подход, и изпънението в срок на поетите ангажименти ни правят предпочитани партньори в областите, в които постоянно се развиваме.

Наша задача е да предложим на всеки клиент пълен комплекс от дизайнерско решение и умело техническо изпълнение.