Фирма

Предлага: VTA SECURITY ООД Телефон: 02/9 622 220
е-mail: vtasot1@abv.bg
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Охрана със СОТ

Безплатно СОТ срещу договор за охрана!
За заявки и информация тел: 962 22 20

През юни 2000 г."VTA SECURITY" ООД стартира най - новата си услуга, която вече предлага на своите клиенти в гр. София - охрана със СОТ.

Компанията изгради изцяло компютъризирана система за охрана чрез радиоканална и централизирана станция за мониторинг. Тя се обслужва от високо квалифицирани оператори и моторизирани патрули, даващи 24 часови дежурства. Диспечерският център осъществява денонощно наблюдение на сигнално охранителните системи по обекти и обработва и архивира в реално време всички постъпили сигнали.


За нуждите на автопатрулната охрана фирмата разполага с 15 нови автомобила марка "Форд Фокус", разположени на възлови места в гр. София и околностите, които са в денонощен режим на работа. При възникнала ситуация или алармен сигнал благодарение на координираната система за охрана на "VTA" - СОТ автопатрулните екипи са в състояние да блокират даден район в рамките на 5 минути.

Личният състав е добре обучен и е назначен след прецизен избор, включващ: проверка за психическа пригодност, съдимост, правоспособност и физическа подготовка. Служителите по охрана са екипирани в отличително фирмено облекло с индетификационни знаци и са оборудвани с радиостанции, мобилни телефони, палки и прожектори.