Фирма

Предлага: Zoo Planet Телефон: 02 / 822 03 26
е-mail: i_terzieva@yahoo.co...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Зоо магазин

Когато преди 3 години решихме да направим специализирани магазини за домашни любимци си поставихме за цел да създадем обекти, където клиентът да може освен да пазарува стоки за домашния си любимец и да получи компетентна информация за отглеждането му и неговите потребности, защото за съжаление културата на хората по отношение на домашните им любимци в нашата страна, е на много ниско ниво.

В нашите магазини Вие можете да намерите различни животни според Вашия вкус и предпочитание. Магазинът предлага голямо разнообразие от различни породи кучета, като освен наличните можете да направите поръчка за порода, с която не разполагаме в момента. Ние работим с утвърдени развъдници в страната, а също така и с вносители от чужбина, като гарантираме здравния статус на продаваните от нас животни.

Котките са друг наш приоритет. Ние сме в тясно сътрудничество с Българската федерация по фелинология и с по - големите и утвърдени развъдници в страната. При нас можете да заявите различни цветове персийски котки, както и британска късокосместа и сиамска котка.

В нашия магазин можете да намерите голямо разнообразие от гризачи. Разполагаме с различни породи морски свинчета - късокосмести, розетки и ангорски. Работим с големи развъдници за декоративни зайчета и ако нямаме нещо в наличност, можете да го заявите и да Ви бъде доставено. Златисти хамстери, мини хамстери и декоративни мишки са други интересни и забавни домашни любимци, които можете да намерите при нас.

В магазин Zoo Planet можете да намерите голямо разнообразие от декоративни птици, като се започне от говорящи и по - дребни видове папагали, различни видове амадини, канарчета и други, както и подробна информация за тяхното отглеждане. Декоративните рибки и влечуги също са представени в нашите магазини.

В магазина се предлагат продуктите на водещи фирми в областта на храненето на домашни любимци. Наши партньoри са дистрибуторите на Royal Canin, Eukanuba, Nutry Nuggets, Pet time, Pedigree, Whiskas, Friskies, Sera, Vitakraft,Padovan, Piki и много други.

Консумативите и козметиката за домашни любимци са също от водещи в областта фирми като Ferplast, Fop,Trixie,Bio zoo, Beaphar, Hagen, Karlie и други.

Адреси:
ул. "Пиротска", зона Б 18, бл. 11
всеки ден: 10 - 19.30 ч., събота и неделя: 10 - 14 ч.
тел: 822 03 26

бул. "Гоце Делчев", бл. 1
понеделник - събота: 10 - 18.00 ч.
тел: 958 94 78