Фирма

Предлага: Хидросистеми Телефон: 02/967 30 60; 088 8 301 167; 088 8 983 636
е-mail: hydrosystems@mobiko...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Автоматичен масажен стол

Автоматичният масажен стол с душа НТТ-10СРR не е само един стилен стол. Под хубавата му обвивка се крие неговото сърце – една финна и същевременно толкова прагматична технология. Ние я наричаме „НТТ”- „технология на човешкото докосване” – най-модерната система за автоматичен масаж създавана до този момент и сериозен напредък в сферата на лечението и грижата за гърба, ума и тялото. Само с едно натискане на бутона, този стол ще пробуди усещанията/ сетивата Ви, ще възстанови тялото и ще изпълни душата Ви. Сърцето на системата = два вградени диска (меки, но същевременно много здрави и устойчиви, които с триизмерните си движения максимално наподобяват човешко докосване. Възглавниците на седалката и облегалката на стола НТТ-10СРR са изработени от луксозна кожа. Със изисканият си и същевременно практичен дизайн, столът може да бъде акцент във всеки декор – идеално допълнение към интериора на Вашия дом, офис или и двете.

КОМПРЕСИЯ (COMPRESSION).
Този тип масажна разновидност е възможна само с технологията НТТ. Тя е и най-широко използваният метод при терапевтичните процедури за гърба и гръбначния стълб. Нейната уникална комбинация от променящи се ударни и пресиращи движения върху параспиналната мускулатура, спомага за подобряване на подвижността, гъвкавостта и въобще за цялостната Ви кондиция. Компресията също „поклаща” тялото Ви, с което предразполага ума към по-добра релаксация.

ТЪРКАЛЯНЕ (ROLLING)
Нежният „търкалящ” масаж Ви позволява да се наслаждавате на усещането за изчезващото напрежение. Те предизвикват затопляне и отпускане на мускулатурата, с цел подготовка на гърба за по-задълбочен терапевтичен масаж.

ВТРИВАНЕ (KNEADING)
Смекчава болезнеността и третира уязвимите „възли”, посредством дълбок втриващ масаж. Движенията тук са малко по-интензивни от „търкалящите”. Благодарение на кръгообразните движения на тази функция, мускулите се повдигат и разтягат обратно, което води до подобряване на циркулацията на жизненоважни хранителни вещества към спиналната зона (зоната около гръбначния стълб).

ПЕРКУСИЯ (PERCUSSION)
Чувствате се ободрени, усещайки действието на „барабанещите” ръце върху мускулатурата на гърба си. „Ударният” масаж засилва степента на релаксация и спомага за възстановяване на енергичността Ви.

ПОЧУВСТВАЙТЕ СИЛАТА НА HTT-ТЕХНОЛОГИЯТА.

 • Функция „Rolling” – 3 скорости
 • Функция „Kneading” – 2 скорости
 • Функция „Compression” – 2 скорости
 • Функция „Percussion” – 2 скорости
 • Увеличаване/ намаляване скоростта на масажните дискове – 3 скорости
 • Обхват на контрола на масажните дискове
 • Ръчно управление нагоре/ надолу задвижване на масажните дискове
 • 2 програмирани масажни сесии – по 15 минути
 • “Stop auto park” – спира масажния диск в най-горно положение
 • “Power recline” – степен на наклон на облегалката
 • Височина на раменете – „Tall”- висок, “Normal” – нормален
 • Крайна цена: 2860 Euro