Фирма

Предлага: Рефан ООД Телефон: 032 / 90 47 60
е-mail: refan@refan.net
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Магазин Рефан

Истински новогодишен  подарък за столичани е новият магазин на "Рефан". В навечерието на празника той отвори врати на ул. Г. С. Раковски 157А. В него клиентите ще могат да намерят цяла гама от богати на натурални съставки козметични и парфюмерийни продукти. Разнообразието с марката "Рефан" включва козметични серии с водна лилия и морски продукти, парфюмни шампоани душ-гелове и балсами за коса, шампоани за различни типове коса, масла и пяна за вана, соли за вана с минерали и микроелементи от Мъртво море и етерични масла, глицеринови ръчно изработени варени сапуни, парфюмни свещи, парфюмни и цветисти сапуни, ароматизатори за въздух, детска серия продукти, разработени специално за деца, разнообразие от над 200 дамски и 100 мъжки парфюмни аромата, и различни парфюмни продукта - дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води и парфюмни масла (безалкохолни парфюми).

Специално място в магазина е отредено на уникалните натурални сапуни "Рефан", които са една истинска галерия от цветове, форми и ухания, съчетани от специалистите на фирмата с много въображение и любов. Тук всеки може да намери своето късче ароматна фантазия, което да му донесе удоволствие за сетивата.

Новият магазин е 14-тия представителен магазин "Рефан" в страната на елитната козметична фирма, и втори за София. Намира се в близост до площад "Славейков" и е в отговор на една нараснала потребност на столичани - да открият на едно място целия асортимент от качествена българска козметика на "Рефан", удовлетворяваща и най - изискания вкус и желания, на достъпна цена.

Магазинът е резултат от стратегията на продажба на фирма "Рефан" - предлагане на качествени продукти чрез качествено обслужване, в специализирани и представителни фирмени магазини. На основата на франчайзингови договори фирмата започна изграждането на верига от такива елитни фирмени бутици не само в България, а и в Австрия, Германия, Италия, Полша, Чехия, Русия, Турция, Австралия и др. Предстои изграждането на такива магазини през следващата година и в Гърция. По този начин ценителите на добрата парфюмерия и натурална козметика у нас и по света ще могат удобно и в условията еднакви по стил и дизайн магазини "Рефан" да намерят своя продукт.

Заповядайте и се убедете сами!

магазин "Рефан" - гр. София, ул. Г. С. Раковски 157А, тел. 02 / 981 87 34