Grand reveil - терапия

Начало » Услуги » Козметични услуги

Фирма

Предлага: High Care Bulgaria Телефон: 02/981 27 48; 980 56 22
е-mail: a.kolev@high-care.b...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Grand reveil - терапия

Ритуал за красота
Първа фаза

N.B. 4-5 дни преди да започнете терапията, ако е необходимо, направете основно почистване на кожата (парна баня, премахване на комедони).
А. Почистете лицето, шията и деколтето с EXFOLIANT GEL, а след това с тоник. Попийте с книжна салфетка. Приложете масаж без есенциални масла.
GRAND REVEIL
EXFOLIANT FLUID
Този ексфолиращ флуид е само за професионална употреба. Съдържа 20% концентрация на A.H.A (алфахидрокси) и 20 % Glycolic Acid (гликолова киселина).Те имат кератолично и стимулиращо действие.
В. Покрийте очите с навлажнени памучни тампони. Нанесете EXFOLIANT FLUID малка четка като започнете от участъците с бръчки, разширени пори и кафяви петна. Избягвайте местата с разширени капиляри, ранички и пустули.
Време на приложение:
Чувствителна кожа 3- 5 минути
Зряла кожа 6 - 8 минути
Мазна, плътна и нечиста кожа 8-10 минути
С. След изтичане на времето, измийте флуида с памучни тампони напоени с вода (не с гъби), за да спрете действието му. Приложете масаж без есенциални масла.
ALTERNANCE
CONCENTRATED FLUID

Тази ампула съдържа серамиди, алфахидрокси киселини и натурални липиди, които поддържат еластичността и влагата в кожата. Алфахидрокси киселините обновяват кожата и я правят сияеща.
D. Нанесете съдържанието на ампулата ALTERNANCE CONCENTRATE FLUID и масажирайте докато попие.

Събуждане на кожата
Втора фаза

GRAND REVEIL RENOVATING MASK
Тази маска има двоен ефект:
Регенеративен - присъствието на алфахидрокси и гликолова киселини, стимулират клетъчната обмяна и производството на колаген.
Овлажняващ - Подхранващ - поради присъствието на морски водорасли, морски протеини, масло от пореч и Д - пантенол. Всички съставки възстановяват хидролипидния слой на кожата.
Е. Нанесете маската на лицето и шията и оставете 15-20 минути. Изплакнете с вода. Тонизирайте с G RAND REVEIL ACTIVE TONIC. Попийте с хартиени салфетки.
GRAND REVEIL RENOVATING CREAM
Този крем защитава и обновява кожата. Изхвърля токсините, нормализира мастната секреция, спира развитието на акнето, намалява бръчките и пигментацията. GRAND REVEIL e с широко приложение, лесно се абсорбира.
Активни съставки: А.Х.А, витамини А и Е, ценни растителни съставки.
F. Нанесете крем докато попие. Приложете масаж.

ОЩЕ ОТ ПЪРВОТО ПРИЛОЖЕНИЕ КОЖАТА ИЗГЛЕЖДА ПО - ФИННА, ПО - КОМПАКТНА, ПО - СИЯЕЩА. В КРАЯ НА ТЕРАПИЯТА, ФИННИТЕ БРЪЧКИ СА ИЗЧЕЗНАЛИ, ПЕТНАТА СА ИЗСВЕТЛЕЛИ И КОЖАТА Е ПО - СТЕГНАТА.

Професионално решение
Целеви клиенти

За всеки тип кожа, особено за замърсена, акнеична кожа без гнойни пъпки, пигментни петна.Също така за повяхнала, плътна и преждевременно състарена кожа с фини или с по-дълбоки бръчки.

Козметични резултати
Намалява бръчките, пигментните петна и хипрекератозите. Възстановява кожата и стимулира клетъчната обмяна. Подобрява хидратацията и еластичността. Предотвратява развитието на акне, нормализира мастната секреция и образуването на комедони.

Честота на приложение
5-6 терапии не повече от една на седмица. Този цикъл може да се повтори още веднъж в годината според състоянието на кожата. Поддържащо лечение веднъж на месец.

Как да използваме професионалния GRAND REVEIL EXFOLIANT FLUID
Само на предварително почистена кожа с продукти на БИОЛАЙН. Нанася се само с четка. Избягвайте контакт с очите, миглите и лигавиците. Спазвайте стриктно времето за приложение и дозировката.

Възможни реакции
Когато нанасяме GRAND REVEIL EXFOLIANT FLUID, клиентът може да усети лек сърбеж, парене и щипане. Ако тези симптоми са нетърпими, изплакнете с вода. Колкото по замърсена е кожата, толкова повече реагира, а това е положителен резултат.

Какво да избягваме по време на професионалната терапия?
Избягвайте продукти, които не са описани в инструкцията. Не използвайте есенциални масла. Не използвайте механични и ензимни пилинги. Не излагайте кожата на силно слънце и солариуми. Защитете с висок слънце защитен фактор. Ако сте използвали продукти с РЕТИНОЛ, изчакайте 15 дни преди да приложите терапията. Не прилагайте при кожа с ранички и гнойни пъпки.

Характеристика на терапията
Основата на тази терапия е Ексфолиращата течност, която съдържа Гликолова киселина добита от захарна тръстика и комбинирана с Алфахидрокси киселини (ябълчена, винена, лимонова и млечна киселини) извлечени от плодове. Гликоловата киселина е най - проста хидроксилна киселина, но много активна.

Тя има козметично възстановяващо действие: намалява хиперкератозите, стимулира обмяната на клетките, нормализира мастната секреция, намалява бръчките и пигментните петна, предотвратява образуването на акне, подобрява хидратацията. Резултатът е по - гладка кожа и по - блестяща с ефект “събудена красота".

Други активни съставки
Растителни екстракти: репей, женско биле, бреза, които елиминират замърсяванията и образуването на белези; градински чай, лимон и краставица, които имат астрингентно, антисептично и почистващо действие.
Екстракти от морски водорасли: овлажняват и омекотяват.
Растителни масла: изглаждат и подхранват.
Витамин А, Витамин Е, Д- Пантенол (Витамин В5): необходими за кожния трофизъм.
Серамиди: хидратират, защитават.