Botu Peptide Complex - антибръчкова обновявяща система

Начало » Услуги » Козметични услуги

Фирма

Предлага: High Care Bulgaria Телефон: 02/981 27 48; 980 56 22
е-mail: a.kolev@high-care.b...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Botu Peptide Complex - антибръчкова обновявяща система

Нещо ново и ефективно срещу стареенето на кожата
Хайвер и Ретинол Еволюция е професионална терапия с висока степен на анти - бръчков ефект за най - деликатните места на лицето - околоочен и околоустен контур.
Това е първата терапия в Италия със запазен патент и иновация създадена в лабораториите на BIOLINE: BOTU PEPTIDE COMPLEX. B.P.C e най - новата и модерна съставка, а именно (HEPTAPEPTIDE, създаден от HEXAPEPTIDE), така, че заедно с биоактивните пептиди, чистият ретинол и екстрактът от хайвер, въздействат върху кожните тъкани и намаляват процеса на стареене.

Терапията е тествана в специализираната лаборатория за дермо-козметологични изследвания в Департамента за Фармакология и Биотехнология на университета в Павия, Италия. Всички данни и снимки са на разположение в Централния офис на BIOLINE в Тренто. C&R Evolution (Хайвер и Ретинол Еволюция) е терапия, която се състои от две важни и взаимно допълващи се фази:

Професионална фаза в козметичния център
Фаза домашна грижа
По време на професионалното приложение в козметичния център е необходимо да се определят бръчките (дълбоки или повърхностни) и да се установи влажността на кожата и нейната стегнатост, за да може да се избере най - подходящата козметична програма. Ефектът ще бъде пълен и резултатен , ако клиентът прилага продуктите от серията домашна грижа с BOTU PEPTIDE COMPLEX.

Хайвер и ретинол - BOTU PEPTIDE COMPLEX
Жизнена моделираща програма против бръчки - контур очи и устни
Професионална козметика

LIFT EYE MASK Лифтинг маска за очи - (единична доза в пакет)
Тази готова за използване маска е специално разработена за околоочния контур, където кожата е най - чувствителна, деликатна и тънка. Маската съдържа HEPTAPEPTIDE и растителни съставки като алантоин, известен със своите козметични анти - възпалителни и овлажняващи качества. ENTEROMORPHA COMPRESSA - регенерира и стяга кожата. Маската оптимизира влагата и еластичността на кожата, намалява подпухването на клепачите, тъмните кръгове под очите и малките бръчици. Време на приложение: 15 - 20 минути.
PURE RETINOL PEARL DROPS ПЕРЛЕНИ КАПКИ ЧИСТ РЕТИНОЛ - Перлите съдържат чист ретинол - молекулен филм. Той изглажда кожата и забавя стареенето, тъй като стимулира клетъчното обновяване. Нанесете на контура около устните и очите и масажирайте докато напълно се абсорбира.
EYE & LIP CONTOUR ALFA CREAM АЛФА КРЕМ ЗА КОНТУРА ОКОЛО ОЧИТЕ И УСТНИТЕ - Кремът е тестван в лаборатории за неговите доказани анти - бръчкови свойства. Той се използва като дневен крем и завършва козметичната терапия. Веднага изглажда нежната кожа под очите, като я прави мека и блестяща. Абсорбира се бързо и напълно и е перфектна основа за грим. Нанесете около очите и устните с нежно потупване

Фази на професионалната терапия
А) Изчистете грима с подходящо мляко от продуктите на БИОЛАЙН - GENTLE NATURAL EYE MAKE-UP REMOVER
Б) Изчистете лицето с подходящо тоалетно мляко според типа кожа.
В) Поставете лифинг маската около очите и оставете 15-20 минути, за да могат активните съставки да проникнат в кожата,
Г) Махнете маската и попийте с хартиена салфетка.
Д) Нанесете цялото съдържание на перлените капки около очите и устните с леки дрениращи и релаксиращи движения.
Е) След това нанесете малко количество Алфа крем с леки потупващи движения.
Ж) Терапията завършва с точков масаж.

Оперативна схема за точков масаж
По време на тази фаза няколко специфични точки се стимулират 3 - 4 пъти за няколко секунди. Използвайте палеца и показалеца. Този масаж предизвиква бързо вкарване на кислород и стягане на мимическите мускули на очите и устните. Точката между веждите. Вътрешния ъгъл на веждите. Точката над веждите перпендикулярна на зеницата. Горната точка в края на веждите перпендикулярна на външния ъгъл на окото. Накарайте клиентът да затвори очи и много леко натиснете средата на горния клепач с възглавничките на показалеца и средния пръст. Долната точка от вътрешния ъгъл близо до носа. Централната точка на орбитата на долния клепач, перпендикулярна на зеницата. Външната част на орбитата на долния клепач перпендикулярна на външния ъгъл на окото. Централната вдлъбнатина над горната устна. Централната вдлъбнатина между долната устна и брадичката. Точката от двата края на устата.

Работеща програма
Основна анти - бръчкова терапия:

Лице, шия, контур очи и устни. Пълната програма се състои от един цикъл от 5 терапии за лице, шия и деколте Хайвер и Ретинол и 5 терапии за контура на очите и устните Хайвер и Ретинол Еволюция.Тези две терапии могат да се прилагат по едно и също време или по отделно веднъж на седмица. След 30 дни от последното приложение направете 3 професионални терапии по една на месец.

Домашна грижа
За да има реални резултати след прилагането на терапиите в салона, клиентът трябва да ползва продукти от серията БИОЛАЙН домашна грижа (30-40 дни): крем за около очите и устните EYE& LIP CONTOUR ALFA E BETA CREAM и за лице, шия и деколте C&R EVOLUTION ADVANCE LIFTING CRYSTAL CREAM или C&R REGENARATING ANTIAGING LIFTING CREAM или C&R REGENENERATING ANTIAGING GEL&CREAM. За да се подобрят и затвърдят резултатите от терапията, се препоръчва този цикъл да се прави два пъти в годината.

Целева терапия против бръчки
Контур очи и устни

Пълната програма включва един цикъл от 2 Хайвер и Ретинол терапии за лице, шия и деколте и 2 професионални терапии Хайвер и Ретинол Еволюция за контура очи и устни, които могат да се прилагат едновременно един път на седмица + 3 терапии за контур очи и устни самостоятелно един път седмично. След 30 дни от последното приложение направете 3 професионални терапии за контур очи и устни по една на месец.

Домашна грижа:
Използвайте 30 - 40 дни Алфа и Бета крем за контура очи и устни. За лицето може да използвате подходящ крем от другите козметични линии на БИОЛАЙН (SKIN LUX, ALTERNANCE, NEW AGE).

Научно тествана анти - бръчкова терапия
Тестването в клиничната лаборатория потвърждава, че след 30 дневно приложение в къщи и козметичния салон, 80% от третираните клиенти наблюдават основна промяна на кожата, включваща намаляване на фините бръчки и подобряване на хидратацията, еластичността, стегнатостта, свеж вид и гладкост. Ефикасността на терапията се демонстрира чрез прилагането на два клинични метода за измерване: Обективен - с медицински машини и субективен - чрез сетивата и усещането на клиента.

Диаграма 1:
Ефикасност на терапията
Брой на клиентите докладвали анти - бръчковата ефективност (%)
Анти-бръчкова ефективност 80%

Диаграма 2:
Отчитане след приложение - крайна оценка
Степен на удовлетворение (%)
Много добро 80%
Добро 20%
Задоволително 0%
Незадоволително 0%
Степен на удовлетворение 80% много добро 20 % добро

Диаграма 3:
Характеристика на терапията
Брой на хората отчитащ подобрението на кожата (%)
Хидратация
Еластичност
Стегнатост
Гладкост
Блясък
по - хидратирана, по - стегната, по - гладка кожа 80%
по - еластична, по - блестяща кожа 75%

Диаграма 5
Характеристика на терапията
Брой на хората даващи положителна крайна оценка (%)
Консистенция 95%
Приятен мирис 100%
Лесна абсорбция 90%

Преди употреба. След употреба
Резултатите са видими по кожата след 30 дневно приложение. Дермалните тъкани са по - изпънати, кожата е по - гладка и бръчките са по - малко видими. Всички междинни снимки и изследвания са направени в Медицинския университет в Павия. Те се съхраняват в централния офис на БИОЛАЙН.

БОТУ ПЕПТИД КОМПЛЕКС (BOTU PEPTIDE COMPLEX)
В услуга на вашата красота

АКТИВНИ СЪСТАВКИ - БОТУ ПЕПТИД КОМПЛЕКС (BOTU PEPTIDE COMPLEX):
Този комплекс съдържа пептиди, избрани и комбинирани според целта на лечение натурален комплекс от Bioactive Peptides (Cytokines и Peptirelens), селектирани, чрез използване на новаторски метод наречен “комбинаторна библиотека”. Пептидите имат комбиниран ефект срещу микро и макро - бръчките, в резултат на което възстановяват еластичността и стегнатостта на кожата. Един важен Polypeptide съставен от седем амино киселини (Heptapeptide) в микрокапсули, което спомага за постепенното освобождаване на веществата в кожата и увеличаването на тяхното въздействие срещу бръчките. Хептапептидът е абсолютно безопасен и действа като “изглаждаща ласка” срещу бръчките. Триизмерната формула на Heptapeptide.

Студено пресован екстракт от хайвер:
Регенерира кожата, подхранва я с витамини, основни аминокиселини и елементи.
Чист ретинол:
Като молекулярен филм: попива бързо и изглажда кожата, стимулира клетъчното обновление и забавя процеса на стареене.
Схема
РЕТИНОЛ. Ретинол като молекулярен филм. Рогов слой. Лек. Грануларен епидермис. База. Високата абсорбция на ретинола като молекулярен филм.

Продукти домашна грижа
C&R EVOLUTION. Botu Peptide Complex. Antiaging Vitality Planner. Eye& lip Contour Cream. Kрем за контур очи и устни. Крем-Алфа за контур очи и устни е обогатен с чист ретинол молекулярен филм, Специално разработен за дневна употреба и излагане на светлина и слънце. Ден след ден бръчките намаляват, кожата се изглажда и се възстановява естествения й блясък. Крем-Бета за контур очи и устни съдържа висока концентрация на биоактивни пептиди, които влияят по - добре през нощта. Всъщност, докато спим кожата почива и активните съставки проникват по - лесно в дълбочина и я възстановяват.

C&R EVOLUTION
Botu Peptide Complex
Antiaging Vitality Planner
Intensive Lifting Crystal
Интензивният лифтинг кристал е ценен козметичен продукт с иновативна формула: “течен кристал” - минерална емулсия, която е създадена от напреднала козметична технология, която подобрява абсорбцията, функцията и ефективността на Боту пептид комплекс, ретинола и хайвера съдържащи се в продукта. Външният вид на кожата на лицето видимо се подобрява и бръчките намаляват.

C&R EVOLUTION
Botu Peptide Complex
Antiaging Vitality Planner
Advance Lifting Cream
В този крем Боту пептид комплекс е вкаран в микрокапсули, за да може да се освобождава в кожата постепенно в определената доза. По този начин се постига реален козметичен резултат. Хайверът и чистият ретинол молекулярен филм, които се съдържат в крема са обогатени със слънцезащитни филтри и го правят по - ефективен. Ден след ден кожата става по - еластична, компактна с избистрен тен и по - малко бръчки.