Algamater намалява и дренира - Лимолитичен ефект

Начало » Услуги » Козметични услуги

Фирма

Предлага: High Care Bulgaria Телефон: 02/981 27 48; 980 56 22
е-mail: a.kolev@high-care.b...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Algamater намалява и дренира - Лимолитичен ефект

Терапия за тяло - тонизира, намалява мазнините, вталява и изхвърля токсините. За няколко минути - много резултати.
Първа фаза

А. Затоплете козметичното легло с електрическо одеяло за равномерна температура и приятно усещане по време на терапията. Застелете отгоре найлонов чаршаф. Терапията “Алгаматер” започва с фаза на подготовка включваща нанасянето на COMFORT BODY LIPOSCRUB (пилинг за тяло).
В. Нанесете COMFORT BODY LIPOSCRUB на площта която ще третирате. Неговата формула позволява правенето на масаж - 10 минути. След това махнете продукта с навлажнена хавлиена кърпа или гъби. COMFORT BODY LIPOSCRUB. Дрениращ и изглаждащ ефект. Съдържа морски соли, олиго - елементи, които изглаждат и същевременно изхвърлят токсините и излишните течности от кожата. Растителните масла от пшеничен зародиш, жожоба и пупалка подхранват и придават еластичност в комбинация от палмово масло. Тази формула се нанася лесно чрез подходящ масаж. Продуктът съдържа още етерични масла - лимоново, карамфилово, портокалово и розмариново.Те стимулират и въздействат лечебно с аромата си. Тази първа фаза с този пилинг не само премахва мъртвите клетки, но отваря “КОЖНИТЕ КАНАЛИ” и активира микроциркулацията. По този начин кожата се подготвя за поемане на активните съставки пълноценно. Тя става по - гладка, по - мека и активна за следващите фази на терапията.
С. Приложете масаж без етерични масла. Изключете електрическото одеяло. Терапията продължава с нанасянето на FANGOAROMES и SLIM FEEL Fluid.
D. Преди да нанесете ALGAMATER FANGOAROMES (ароматна специална кал), затоплете този продукт в топла вода с опаковката. Използвайте ръкавици и го нанесете чрез лек масаж.
Непрекъсната ефективност
Втора фаза

ALGAMATER FANGOAROMES
РЕТИНОЛ - ЧЕРВЕНИ ВОДОРАСЛИ
ДРЕНИРА - НАМАЛЯВА МАСТНИТЕ НАТРУПВАНИЯ
Този продукт е високотехнологичен с доказани качества. Активни съставки: Червени водорасли - в микрокапсули, бяла глина и екстракти от водорасли. Ретинол, растителни екстракти и липолитични субстанции, витамин РР. Етерични масла от магданоз, лимон, портокалов цвят, сандалово дърво и пачуали. Стопява натрупаните мазнини по корема, бедрата, ханша и задните части. Изглажда целулитната кожа. Лекува и чрез ароматерапия. Тази маска се нанася лесно и постепенно затопля кожата. По този начин стимулира изхвърлянето на токсините и излишните течности. Има антицелулитен и отслабващ ефект.
Е. За да продължите действието на тази маска от ароматна кал напръскайте с активиращата течност -  COMFORT BODY SLIM FEEL Saline Activator. Разклатете опаковката преди употреба и пулверизирайте равномерно намазаните части от тялото. Завийте с найлонов чаршаф, след това с обикновено одеало и оставете 20-25 минути. След това измийте с гъба или душ, но без сапун. 
За всяка Ваша нужда
Трета фаза

C. Завършете терапията с дълбок масаж като използвате ALGAMATER FLUIDAROMES и накрая с точков масаж. ALGAMATER FLUIDAROMES. Ретинол - Антарктически водорасли. Дермоластичен - Отслабващ ефект. Тази освежаваща маслена емулсия има много специална структура. Тя е масло - емулсия с висока концентрация на ретинол и антарктически водорасли, обогатена с витамини, аминокиселини и има еластифициращ и стягащ кожата ефект. Възстановява нейната мекота и компактност. Емулсията съдържа още етерични масла от анасон, пачуали, ванилия, кипарис, сандалово дърво и семена от грозде.
Целеви клиенти
Пациенти с целулит, задържане на вода в тъканите и локализирани мастни натрупвания.
Козметични резултати
- От първата терапия, кожата започва да изглежда по - компактна, мека и еластична.
- Намалява ефектът “портокалова кожа” -  по - малко “бучки” и болка при натиск.
- Като резултат от силния дрениращ и намаляващ мазнините ефект, кожата е по - малко подута и с подобрен лимфен поток.
- Ароматерапията лекува като въздейства на кожата по психо - физиологичен начин.
Продължение на терапията и честота
- В зависимост от състоянието на клиента - 8-10 терапии (2-3 на седмица) като шоково лечение.
- Всеки месец или два пъти на месец като поддържащо лечение.
Кога да се прилага?
По всяко време на годината.
Винаги между храненията.
Възможни реакции
Етеричните масла и метил никотинът може да предизвикат леко щипане и затопляне на лицето, ушите. Ако клиентът не може да търпи освежете тези части с вода. Преди терапията тествайте продукта под мишницата, ако клиентът е склонен към алергии.
Какво да избягвате по време на терапията?
- Избягвайте контакт с очите, лигавиците и кожни рани.
- Не използвайте продукти, които не са описани в тази брошура.
Добрият баланс между тялото и душата
Древните египтяни са използвали етерични масла и есенции с терапевтичен и козметичен ефект. Днес, особено чрез ароматерапията, етеричните масла се използват тъй като те въздействат на психиката, създават позитивни усещания и оттам влияят на общото състояние на кожата и целия организъм.
Смес от етерични масла
Влияят в три посоки:
- Стимулират - стягат - лимоново, карамфилово, портокалово и розмариново.
- Дренират - стимулират лимфния поток - защитава - анасоново, патчуали, кипарис и сандал.
- Антицелулитно - деконгестиво - магданоз, патчуали, лимон, портокалов цвят и сандал.
Активни съставки
Червени водорасли CHONDRUS CRISPUS
Това малко растение съдържа фитоколоиди, чието действие е подобно на мукополизахаридите. Богато е на витамини В1, В2, В5,С и РР. Съставките на водораслото се комбинират с кожните протеини и образуват защитен филм, който има хидратиращ и еластифициращ ефект.
Антарктически водорасли MACROCYSTIS PYRIFERA
Тези огромни кафяви водорасли растат покрай бреговете на Антарктическия полуостров. Те съдържат минерали, олигоелементи като - йод, желязо, натрий, калций, магнезий, калий и витамини А,В1, В2, С, D и Е, също така и аминокиселини. Влияят върху структурата на кожата, стимулират производството на колаген, еластин и GAG.
Ретинол
Забавя процеса на стареене и оптимизира кожните функции.
Смес от растителни масла
Палмово масло, масло от пшеничен зародиш, жожоба, и др. Подхранват и изглаждат кожата.
Екстракти от морски водорасли
(Corallina officinalis, Gelidium cartilagineum). Стимулират, обогатяват с минерали, намаляват мастните натрупвания.
Морски соли
Елиминират застоялите течности и ексфолират
Най - естественият начин за борба с целулита
АЛГАМАТЕР е ефективен метод за лечение на целулит, локализирани мастни натрупвания, задържане на вода в областта на корема, ханша, бедрата и задните части. Терапията се състои от четири продукта, които изглаждат, дренират, стягат и еластифицират кожата. Активните съставки са: етерични масла (ароматерапия), термална кал от червени водорасли, ретинол, бяла глина и алгинати, всички обогатени с Антарктически водорасли, морски соли и олигоелементи, активиращи и липолитични субстанции. АЛГАМАТЕР с нейната новаторска и технологично напреднала формула, е особено активна терапия, която дава забележителни резултати.