Младежка стая

Фирмата Ви предлага безплатен индивидуален проект за Вашата детска стая, съобразен с размерите на помещението и желанията Ви.

Матраците са на фирма Ultimatt bedding от специалната им "хотел - мотел" серия, отговарящи на всички съвременни изисквания - лесно почистваща се и антиалергична повърхност, устойчивост срещу бактерии и мухъл, удобство и комфорт.

Материалите, с които работи фирмата ни и на базата на които се правят изчисленията при оферирането в количествено - стойностната сметка са:
Всички корпуси, вратички и лицеви табли се изработват от меламинови ПДЧ на водещите производители от Унгария, Австрия и Гърция - Interspan, Egger и Shelman с дебелина от 18 мм. до 25 мм.

Всички външни /видими/ ръбове на мебелите се кантират машинно с PVC кант с дебелина 2 мм., а вътрешно - корпусните /невидими/ - с дебелина 0.45 мм. Кантовете, които използваме са на белгийската фирма Stillemans и на австрийската - Rehau.

Обковът, който влагаме в производството си е: панти - Blum /Австрия/, водачи за чекмеджета и механизми - Haffele /Германия/, дръжки Siro /Австрия/.

Високо качество на материалите, които влагаме в изделията си, добре обучения и високо квалифициран личен състав, както и съвременните и високопроизводителни машини, с които работим дава основание на фирмата ни да поеме дългосрочна гаранция /двадесет и четири месеца/ за мебелите, които произвежда и къси срокове за изпълнението на поръчките.

Цени от 2300 до 3500 лв.