Серия натурални кисели млека

Начало » Хранителни стоки и напитки » Млечни продукти

Фирма

Предлага: Бор-Чвор ЕООД Телефон: 032/95 29 10; 0888 860 860
е-mail: borchwor@mail.bg
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Серия натурални кисели млека


Бор-Чвор с внимание и грижа подбира прясното мляко и контролира пътя от фермата до преработването му, за да достигне до потребителите в пълна свежест и чистота, с превъзходни вкусови качества

 • Кисело мляко Бор-Чвор / 2% масленост /
  Кисело мляко с ниска масленост, създадено по традиционна българска рецепта от полите на Родопите. Вкусно, пълноценно и същевременно леко и освежаващо. Най-добрият продукт за диетично и здравословно хранене, съдържащо калций, без консервиращи вещества.

 • Кисело мляко На Дядо / 2,9% масленост /
  Кисело мляко с по-висока масленост, но все пак един реверанс към хранене с по-нискомаслени продукти. Благодарение на уникалната българска закваска Lactobacillus bulgaricus, киселото мляко е изключително здравословен продукт, необходим за ежедневното пълноценно хранене на хора от всички възрасти. "От рецептите на Дядо!"

 • Кисело мляко Бор-Чвор / 3,6% масленост /
  Традиционно за българската трапеза Кисело мляко с 3.6% маслено съдържание. Бор-Чвор гарантира ежедневно постоянно качество на този вкусен продукт с характерна гъстота и дълготрайност без добавка на консерванти.

 • Кисело мляко На Дядо / 4,5% масленост /
  Киселото мляко с най-висока масленост - по "рецептата на Дядо" за Юнаци! Гарантирано гъсто, Вкусно, с много Калций и полезни вещества. Зарежда с много енергия и добро настроение.